Weekndddd

Haha vet inte varför jag bara skriver om mina helger, kan verkligen inte blogga om mina vardagar typ, tycker de är så tråkigt att blogga på vardagar för det händer inte mycket alls då.
Men i lördags åkte jag, Cynthia, Zenaida och Emelie till pizza hut och efter det till bion där vi såg "12 years a slave". Den var verkligen bra och väldigt sorglig. Efter bion skulle cynthia egentligen sova hos mig men det blev lite ändrade planer :pppp 
Tre från i lördags;


Weekend

Hej alla! I fredags lurade Emelie med mig på en star for life konsert i lisebergshallen (tack gmn) och haha det va inte det bästa jag varit på men det var väl helt ok, efter det åkte vi och köpte mat och sen åkte vi hem! 
Igår åkte jag till stan med pappa och kolla runt lite och sen åt vi mat på en båt som jag glömt namnet på :pp Sen drog jag vidare till fiesta som slutade typ  klockan 2 och jag var hemma halv 6 för vi var med i en liten bilolycka och spårvagnarna hade slutat gå och vi fick gå hela vägen hem så det var lite kaos..
Idag har jag inte gjort så mycket, bara kollat film typ och nu ska jag nog äta lite comida! Hoppas alla har haft en bra helg! Puss&hej


Last Night

Hej alla! Igår firade vi min kompis 19-årsdag hemma hos honom i kungsbacka! Det var verkligen superkul och en kväll jag sent kommer glömma lol :pp Skoja har redan glömt typ halva kvällen...... exde.
Nej men haha helt seriöst så var det verkligen lyckat och superkul! Här får ni iallafall dom fyra normalaste bilderna jag hade i min kamerarulle :pp enjoy!
Cynthias söta sjutton

Min kära amigo Cynthia fyllde 17 år förra helgen och då firade hon det med middag och sen fiesta! Har ganska många bilder från middagen men inte lika många från själva festen, eller jo jag har några men dom är för pin för att lägga ut på bloggen haha... men här får ni några fina bilder från middagen iallafall!


Primes

Köpte nya skor för två veckor sen som jag inte lagt ut än för jag suger på att blogga :)) Men här får ni några bilder på dem iallafall. (Har använt dem i 2 veckor nu så det är därför dem inte ser så nya ut:pP)
Catch up

Hej alla! Jag tog en liten bloggpaus där i typ några veckor som ni antagligen märkte :))
Ne men jag har inte haft ork att blogga eftersom det varit så mycket i skolan men jag ska försöka uppdatera lite oftare! Eftersom jag inte skrivit på ett tag kan jag berätta lite om vad som har hänt i mitt händelserika liv haha..
Förra helgen hade vi klassfest och det var verkligen supermysigt! Och på lördagen hade jag och några från prag en reunion och det var superkul att träffa alla igen!
 
Den här veckan har jag haft två prov så jag har varit ganska upptagen med det. Och sen igår gick jag hanna och åt pizza och idag åkte vi till stan och köpte en present till kära Cynthia som fyller år nästa vecka, sen köpte jag ett par skor som jag kan visa senare :))
Här kommer iallafall några bilder från förra helgen;
Inte bästa bilden på mig men whatevs, den får duga :))