Prag 2014

Hej alla! I förrgår kom jag hem ifrån Prag och just nu är jag förkyld och mår inte speciellt bra, men det var det verkligen värt. Detta var nog den bästa veckan i mitt liv och jag vill bara tacka alla som var med och gjorde det till en underbar vecka. Jag har träffat så många nya människor och ätit så god mat och druckit så goda drinkar och det har varit så sjukt kul! 
 
Den enda negativa med prag var nog shoppingen och kontrollanterna, dom hade inga bra affärer där alls och kontrollanterna var så sjukt jävla dryga! Jag och Cynthia blev tagna en gång eftersom vi tydligen hade köpt barnbiljetter (fast vi inte hade det) och andra gången blev mina kompisar tagna för dom hade köpt två 15-minutersbiljetter istället för en 30-minutersbiljett och dom blev så sura så dom ringde polisen. Men annars har det verkligen varit helt amazing!
 
Nattklubbarna där var verkligen helt sjuka och man såg folk man kände typ hela tiden eftersom alla där var ifrån Prague Week så det tyckte jag var sjukt kul! Sen var de kul att jag träffade Anja från Paradise två gånger också haha. Sista kvällen var jag seriöst trött på att festa men ändå gick jag typ ''all-in'' för det var sista kvällen och det var ett mkt stort misstag men yolo känner jag bara. Om jag fick beskriva resan med ett ord skulle det nog vara Yolo! Okej jag måste nog sluta skriva nu annars kommer jag skriva en bok eller något.. här kommer iallafall en väldigt stor bildbomb ifrån denna vecka!
Praaaaaag

Har inte bloggat på länge och kommer antagligen inte blogga mycket nu heller för jag är påväg till praaaaaaaag! Är så otroligt taggad och de kommer bli så jävla najs! Nu sitter vi i bussen och om tre timmar ska vi ta färjan till Tyskland och därifrån till Prag!