Big wantie

Älskar verkligen dunjackor! Tycker de passar till i princip allt och det är så himla snyggt bara. Ååh jag måste verkligen skaffa en innan vintern kommer & det blir för kallt..

Just can't lie it's gonna be the best time of our lives

Bilder från frugans blogg
 
Det finns så mycket att skriva och jag orkar verkligen inte skriva allt haha.. men jag & mina amigos köade för biljetter till One Direction konserten i juni. Jag tycker helt ärligt att det är mycket roligare att vänta för biljetter än att köpa dem på internet, man lär känna så många nya (lol) och har så allmänt kul bara! Vi var längst fram i kön och fick främre parkett, alltså längst fram. Direkt efter vi hade köpt biljetterna åkte vi hem och jag gick och la mig och somnade i 8 timmar, sedan vaknade jag och såg att dem hade släppt biljetter till en ny konsert. Vi bestämde oss lite spontant att vi ville gå på den andra konserten också så vi köpte biljetter till den & vi fick bakre parkett. Så nu ska vi se the boys både den 13 & 14 juni och jag är beyooond happyy! Om ni vill läsa mer så får ni gärna gå in här för där har hanna skrivit väldigt mycket mer om allt detta om ni är intresserade! Men jag måste nog ta och sova nu för det är skola imorgon..
P&K

Weekend

Har inte bloggat under hela helgen så kan berätta lite om de nu. I Lördags gick jag upp nio för att gå på födelsedagsbrunch hos Emma! Efter det fick jag gå hem för att städa rummet och plugga så mycket jag kunde för jag hade prov idag. Sen klockan nio skulle vi ha klasskrök, inte för att många från klassen kom haha, det var typ mer människor som inte gick i klassen som var där haha..
 
Men iallafall, sen vaknade jag typ klockan tre igår och mådde inte så bra hehe, och jag var tvungen att plugga också och det orkade jag verkligen inte så jag fick sitta uppe till klockan fyra för att bli klar med allt, fick 2 timmars sömn! Måste verkligen lära mig plugga bättre, haha. Idag hade vi prov iallafall och jag trodde verkligen det skulle gå åt helvete men det gick faktiskt ganska bra! 
 
fyra picz från brunchen;
 

Fridaay

Kom hem från skolab för två timmar sen ungefär, hade tänkt plugga men gör aldrig det såklart. Vi har samhällsprov om 3 dagar och jag har nästan inte pluggat något alls..
Nu måste jag iallafall åka till vårdcentralen för jag har halsfluss så jag får typ plugga medans jag är där, ah, men ska dra nu! puss

iOS 7
Uppdaterade till iOS 7 igår! Gillade det inte så mycket i början men nu tycker jag verkligen om det bättre! Alltid kul lite nytt likzom!

A new one

 
 

Favoriten just nu

 

Last night

Har inte bloggat på nästan en vecka, jag vet. Men så mycket har inte hänt, har bara haft skola och så!
Igår var det iallafall nollningsfest, och ville bara säga tack till alla som gjorde att det blev superkul!

End of the nollning

Då var de slut på nollningen då :( Haha, kommer faktiskt sakna det lite! Jag har inte bloggat på ganska länge så jag kan skriva lite om veckan då!
 
I Onsdags hade vi såpbrottning, & medans man stod i kön för att brottas så gick nollarna fram till oss och hällde massa random skit på oss, typ som majonäs, sirap, mjöl, ägg, sardiner o massa annat. Efter det gick alla och badade i fontänen i stan och det var typ då jag blev väldigt väldigt förkyld (som jag fortfarande är, icke kul)
 
I Torsdags var det Noll-kamp, det var inte lika hemskt, man delades upp i olika lag & skulle köra på olika stationer, typ dragkamp, dildorugby (lol), dragkamp där man skulle krypa under folks ben & fånga äpplet typ lol.
(fulaste bilderna men bjuder på dem nu)
 
I Fredags hade vi ''fashion-day'' där man skulle klä ut sig så fashionabelt som möjligt. Då skulle vi gå en catwalk i olika affärer, vi gick in i Fiorucci, Woolrich, KappAhl och NK, haha det var så pinsamt! Sen skulle jag och tre till stå och twerka framför ett fönster till en affär! Superroligt!
 
Och slutet då, I Lördags. Då var det dödsnollning. Dagen började med två timmars morgongympa, inte kul! (Fast jag var så sjuk att jag inte ens orkade något men whatevs) Sedan åkte vi till stan och hade ''poängpromenad'' då vi skulle göra massa sjuka saker för att få poäng. Det vi gjorde var spårvagnsdisco haha, vi gick fram och friade till en man, badade i kanalen, posade i ett skyltfönster, osv. Efter detta tog vi tåget till Jörlanda (tror jag lol?) och gick till något ställe mitt ute i ingenstans och där började dödsnollnignen typ! Det började med att vi skulle äta massa äcklig skit som fågelägg och räkpastej & sådant! Sedan skulle man åka igenom en stor plastpåse med massa fisk i, eller så fick man en fisk i ansiktet om man sa ett ord fel, och massa såna sjuka saker! Jag gjorde inte några av dem grejerna för jag var så sjuk att jag inte ens orkade. Det enda jag gjorde var äggringen typ, där ett rått ägg skulle gå runt en ring och man skulle bara använda munnen för att få runt den, det var verkligen sjukt äckligt!
 
Nu orkar jag verkligen inte skriva mer, haha känner att jag har skrivit en uppsats! Men jag tycker iallafall att det var en rolig vecka och inte alls så sjuk som på vissa andra skolor :) Puzz

Nollning day 2

Igår var andra nollningsdagen och det var superkul haha, vi skulle samla ihop pengar till nollningsfesten så vi skulle försöka sälja allt som gick! Jag tjänade 35 spänn på att sälja kramar haha. Jag tror att det var ungefär 300 pers (eller mindre idk) som var med igår, och sammanlagt tjänade vi 9000 kronor (!!) på kramar och pajkastande osv. på bara några timmar !? Jag trodde vi skulle samla ihop ca 1000 spänn haha..
 
Men jag måste fixa mig nu för vi ska ha såpbrottning (whatever that is) i stan så jag måste gå nu! Bloggar mer ikväll, puss
 

#pnollning13

Väldigt händelserik dag idag! Är verkligen sjukt trött just nu..
(Jag går ju på Polhem och där har vi en nollningsvecka där alla ettor ska bli typ ''nollade'' och om ni inte vet vad det är så får ni söka upp det för jag orkar inte förklara lol) Dagen började iallafall med att jag skulle upp klockan 05:30 för alla nollor skulle ha morgongympa, ingen bra start på dagen! Jag låg på asfalten med typ tre pers som låg på mig och massa hällde vatten på oss och sen började det regna! Superkul! 
 
Sen hade vi några lektioner och efter det slutade vi, eller jag slutade inte då, nejnej, för jag ska ha en håltimma i två timmar och sen ha språk på schillerska, vilket måste varit den tråkigaste lektionen jag har varit på i mitt liv :)) Efter det åkte jag iallafall hem och började 'packa', för vi skulle ha kuddkrig och vattenkrig i stan! Det var vekrligen hemskt haha, jag kom utklädd som en bebis lol ångrar det men yolo.
 
Först var det kuddkrig vid poseidon, och efter det gick vi till den andra fontänen i stan som jag inte vet vad den heter, och där skulle vi ha vattenkrig. Jag fick typ 10 hinkar vatten på mig typ och jag frös verkligen ihjäl och jag kunde inte ens byta om normalt sen för att mina händer var så kalla att jag typ tappade känseln. Ah, men det var min händelserika dag! Nu ska jag iallafall sova för jag är sjuukt trött! Sleep tight y'all