Catching Fire

Har inte uppdaterat på ett tag, jag vet! Känns som jag bara uppdaterar varje helg typ haha..
Men igår såg jag Catching Fire med några andra peeps. Filmen var sjukt bra men chockerande och jag fick typ panik av slutet haha..
Idag har jag iallafall åkt och handlat lite comida med mamma och nu ska jag bara plugga plugga plugga till klockan slår nio för då kommer Hanna och vi ska kolla på 1D day! 
(inte bästa bilden lol men har ingen annan så den får duga..)

Igår

Har inte bloggat på en vecka, jag vet! Har inte orkat göra något alls den senaste veckan..
Igår var jag, Hanna & Cynthia på fest, de var verkligen kul haha men de blev ganska spårat vid slutet. Nu ska jag & Hanna ska göra hemmagjord chailatte och fattiga riddare till frukost så det blir mums! Sen har jag ingen aning vad som händer, kanske åker till stan eller något?
En väldigt ful bild från igår haha... men typ den enda jag har så den får duga!

Nothing but fake friends

 frankie ♥

Yesterday

Igår åkte jag till stan med pappa! Vi åt på espresso house och sen kollade jag runt lite och köpte en grej som jag visar senare. Efter det åkte jag hem till Hanna och sov där. Idag har jag inte gjort så mycket och planerna för kvällen är lite oklara men jag får se vad som händer!
 

Halloween

 


Igår var en händelserik dag! Den började med att jag, Hanna, Alicia & hennes två amigos åkte till 1D World och kollade runt lite där. Sen gick vi vidare mot jensens och åt lite gott. Sen gick vi till netto för att köpa lite gott till bion, vi kollade på IRL och den var faktiskt helt okej! Sedan avslutade vi dagen med a visit to espresso house och jag fick min älskade chailatte!