Stockholm

Har inte lagt ut några bilder på stockholm än förutom konserten dåå.. 
Vi åkte i onsdags iallafall och kom fram typ klockan tolv och därifrån åkte vi till hotellet och sen till Grand Hotel för att stalka killarna vilket vi inte borde gjort eftersom dem va vid arenan då fml, men ok, sen åkte vi till Friends Arena och det första vi såg (typ) var RMM och vi blev så himla glada lål. Men sen fick jag trycka in mig i arenan och det var verkligen kaos lol så väntade jag därinne helt ensam i ca 1timme tills killarna kom fram på scenen, men behöver inte skriva mer om det har redan ett inlägg om det downstairs ↓
 
Ah, men sen åkte vi iallafall tillbaka till hotellet för att hämta pengar för att äta på BK för vi var hungriga klåckan ett lol vi är c00la och sen gick vi tillbaka till hotellet och somna på direkten typ. Sen nästa dag vaknade vi klockan åtta för vi skulle gå och shoppaa yay. Ah men det var kul iallafall*host* nej men det blev kul sen lol. Okej känenr att detta inlägget varit väldigt oseriöst och ointressant och ni fattar säkert ingenting haha så här får ni en massa bilder.
 
Tre jättefula bilder på mig när vi var påväg dit lol

I håtellrummet wiie
Min outfirre och mina naglar till konserten, jättevackert verkligen
Inside the arenaaa - på andra bilden står Savan Kotecha & Carl Falk och chillar lol. (för er som inte är ultradirectioners och inte vet vilka det är så är det killarnas låtskrivare lål)
Mitt namn on the top of Stureplan lol 
Cynthia njuter lite rödvin till maten mums 
 
(vet inte vad som hände med bilderna här men orkar inte fixa de lol) här är enda bilden jag fick på RMM, vackra eller hur
Och här lyser jag upp världen like nobody else lol, detta var påväg hem dåee (och njet hanna jag tänker inte ta bort några bilder på dig ♥♥♥♥ my b-day gift 2 u ♥♥)

Hanna säger:

Hhahaha WTF?!

Svar: hej<33
-

2013-05-12 | 15:57:47
Bloggadress: http://hannakarlssson.blogg.se
Sofia säger:

Ska ni ha någon bal eller nåt när ni slutar 9:an???

2013-05-12 | 21:50:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback