Easter Egg

Glad påsk everybody! Har inte gjort så mycket alls idag förutom att fixa lite med designer, kolla på Desperate Housewives och äta mat (och godis) ! Kul påsk, verkligen! Nej, men det kan vara chill med slappdagar ibland. Vad har ni gjort idag då kära bloggläsare?

The Host

Dålig uppdatering jag vet men jag orkade itne blogga igår efter jag kom hem från bion! Vi kollade somsagt på The Host och jag hade itne så stora förväntningar men den var faktiskt jättebra! Jag och mina chiquitas hade välle välle roligt iallafall! Och här kommer några fina mobilbilder med världens bästa kvalle från bion! Enjoy!
 

Staden

Jag har inte bloggat något på hela veckan typ (förutom de fina videorna som jag la upp:pP) Men det var för jag hade prov och hann inte blogga något. Men igår åkte jag iallafall till stan med mina amigos och vi var där i några timmar! Vi köpte lite prezentos och sen gick vi och åt på Palace!  
 
Men idag ska jag åka på bio och kolla på The Host, jag ska åka snart så måste fixa mig lite. Bloggar mer när jag kommer hem eller något :):)
Puss

One Way Or Another


Working Out


Waffles

Våffeldagen idag! (har inget våffeljärn, men det funkar lika bra i toastmaskinen :pP typ) 
Den här veckan blir det bara en massa plugg eftersom jag har prov på torsdag.. har en känsla att det inte kommer gå så bra. Ska plugga nu men bloggar istället.. yolo:pP 
 
Haha, nej men på tal om frihet så är jag fri på torsdag (efter klockan slår 15.20 för då slutar vi). Studiedag på fredag och sen påsklov! hashtagwoopwoop! Men nu måste jag fortsätta plugga om jag inte vill skrubba golv resten av mitt liv! 

Outfirre

//Tröja; American Vintage// Byxor; Saint Tropez// Bälte; Tessie// Primes

Spring Outfit

 
Spring outfit
 
 

 

 

Outfit of the day

 
//Kofta; Hollister // Linne; Zara // Byxor: Dr.Denim // Skärp; Tessie // Väska; Marc By Marc Jacobs // Jofama By Kenza // Nitade Converse//

Peanut Butter Me Up

Nu ska vi kolla på film (This is 40) och äta lite B&J's :)) 

Pizza Hut

Idag åkte jag och Emz till staden, först skulle vi egentligen till Jensen's men det blev Pizza Hut istället! Standard :pP Nej men vi satt där i ca 2 timmar och köpte en välle stor pizza som var omöjlig att äta upp typ, nej men jag blev så mätt att jag fick rulla ut ur restaurangen :pP Sen gick vi till Hemköp och köpte lite gott och nu sitter vi här och ska snart kolla på film tror jag! 


Thursday

I Torsdags åkte jag somsagt till stan med mina amigos! Vi kollade runt och så blev vi sugna på kaffe så vi gick till EH och köpte (eller jag) köpte det. Det kändes verkligen som en fredag i torsdags och som en torsdag i fredags! Really scurry! Sen när jag kom hem kollade jag bara på Desperate Housewives och inte så mycket mer. Hela denna vecka har varit så chill eftersom vi icke har haft prov/inlämningar eller något! Men nästa vecka har vi prov och så kan jag bara vinka hejdå till freedom :(
 

Dagens outfirre

Har haft en välle välle underhållande dag i stan idag, men jag kan tyvärr icke berätta om det just nu eftersom klockan är halv två och jag börjar åtta imorgon hehe, men jag skriver mer imorgon :)) P&K
Tröja; Design Only // Byxor; Firren // Väska; Marc by Marc Jacobovicz // Raybisar + primes//

Tuesday

 
Hej bloggen :):)
Idag var en väldigt eventfull dag. På morgonen hade vi då somsagt nationella i kemi och jag var jätte nervöz men det gick bort sen när vi fick proven, haha, det var inte ens så svårt. All that study for nothing! Nej nej sk sk. Sen åkte vi till valhalla för vi hade zimprov och till sist åkte vi till heden och firade churroz! Nej men nyår :pP Så det var chill! Men jag måste gå nu för jag kan icke hålla ögonen öppna länge till..
Jätte serri bild på mig verkligen 
 
  

Nationella

Måste egentligen plugga kemi men allt annat är så mycket roligare så jag får göra allt annat tills jag känner att jag orkar läsa en sida i kemiboken och sen somna, basically vad som har hänt de senaste 7 dagarna! Nej men jag ska nog kolla ett avsnitt av Desperate Housewives sen kan jag försöka trycka in kemi i mina hjärnceller!

Marc By Marc Jacobs †


Sweet sixteen

För en vecka sen så fyllde min kära amigo zexton år och hon hade ett partaj och här kommer några bilder från det, and it was really fun! 
Jag förbereder mitt dj-ande :):)
En del av våran prezent till födelsedagsyngeln! P.Z Don't ju just love the påse?
Thaz so swiit Anthya, so swiit!
Look haow swiit Anthya is sliiping :) 
 
 

Selling ticket

Cha you guyzz,
eftersom jag köpte en till biljett till konserten har jag nu en extra biljett som jag säljer till någon som är intresserad :)) Jag säljer alltså en biljett till One Directions konsert i Friends Arena i Stockholm den 8 maj! Det är sektion 307, rad 16, plats 70, Läktare 3! Kontakta mei på kik: lenanalchigar eller maejl: len_nal@hotmail.com om ni är intresserade! Puezzz
Ajm so kjoot i knåw
 

Dude, you slapped a p12directionerfish

Hi you guys, jag vet inte riktigt hur jag uttrycka min glädje just nu.. I november köade jag i 13 timmar för One Direction biljetter och fick biljetter längst bak, men idag släpptes mer biljetter och jag fick på Läktare 1! Oh the happiness of life..
 
 

New † †

Har inte bloggat på länge så tänkte att jag kunde göra ett tidinställt inlägg med några grejor jag har inköpt på senaste tiden!

Design Only
Jofama By Kenza
Gina Tricot
Design Only
 
 
 
 
 

Disco †

Nu vet jag att många från klassen säkert vill se bilderna från discot vi hade för 4-5orna så jag lägger upp de här så får ni gärna tatta de om ni behagar för det! (tidinställt inlägg)
 
 

Comeback

Då har jag tydligen börjat blogga igen! Nej men blogga har jag gjort länge, kände ba att jag var redo att ta bort lösenordet nu, im so brave i know. Men jag måste fortfarande fixa några saker med bloggen så den är inte helt klar young folks!
 
So this is the part där jag ska skriva om min dag osv då! Idag har jag då pluggat matte och försökte plugga kemi och göra lite bild men det körde av motorvägen på en gång så det fick det inte bli! Nej men skall återkomma senare när jag faktiskt har något att skriva om.. jag har några idéer om vad jag ska skriva om men det får bli senare i eftersom jag måste sova nuu, så godnatt peepz
 
(nu borde jag vara cheesy och säga att jag saknar sommaren men det gör jag inte så det blir ingen cheesy text you guyz, im sorry)