truths

- Jag är världens serienörd, kan inte leva utan att kolla på en serie. Har kollat om Friends sex gånger & O.C, Desperate Housewives och Gossip Girl två gånger.
 
- Jag har sett Mean Girls typ 20 gånger, kan alla repliker för jag är så grool
 
-Jag älskar verkligen niall, harry, zayn, liam & louis så otroligt mycket, vet att jag inte skriver om dem så mycket men det är för att jag känner mig lite p12 då hihi, nej men i love them to the moon and back!
 
- Jag älskar verkligen Daft Punk också hehe, jag började lyssna på dem för ungefär två år sen då ingen visste vem dem var typ & sen dess har jag lyssnat på dem varenda låt så när jag fick reda på att dem skulle göra comeback blev jag otroligt glad och omg ska sluta skriva så mycket nu
 
-Oj glömde skriva att jag älskar Marina & Frank också...........hahah ok jag älskar många
 
-Jag hatar The Wanted hihi
 
- Jag tuggar tuggumi 24/7 så min käke har blivit lite förstörd pga det hehe
 
-Jag börjar på gymnasiet om exakt 55 dagar och jag är otroligt nervös känns som alla kommer hata mig för jag är så speciell
 
- Jag kan inte äta utan att kolla på en film eller serie, känns som jag slösar maten!!
Hahahhaha, jag vet verklgien inte hur man göra detta & jag suger på det men hoppas ni tyckte det va.... kul!
puss 

Gråter

Frank Ocean kommer till Bråvalla om tre dagar och jag tror det finns biljetter kvar jag vet inte men det är ingen som följer med mig dit (för ingen av mina amigos gillar eller vet vem frankie är såklart) kan inte åka sjäklv ååh jag vill äta upp mitt skinn seriöst vill verkligen se honom live får panik :(((((( Någon som vill följa med ????? lol

tumblr_maxtjfrEZ01r7kvb8o1_500_large.jpg


I love you more than I love food

 

Cake Pops

Bild från Insta

Idag har jag bakat Cake Pops! Trodde det skulle vara svårt men det var det faktiskt inte även fast det tog ganska lång tid.. Tog några bilder med systemkameran också men det går inte att överföra just nuuu.
Ååh.. imorgon är det måndag och jag orkar inte med jobbet vill bara ha sommarlov nuuu... hehe är jättelat men får stå ut en vecka till.
 

Summerjob

Förlåt för den superdåliga uppdateringen! Men jag har inte gjort så mycket den senaste veckan, förutom att jobba på sommarjobbet då. Jag jobbar i skolan (självklart) med små barn :):) lol, nej men med 4:or och 5:or och det är faktiskt ganska kul! Vi spelar typ bara kort, viker origami och kastar vattenballonger haha :PpP. Det är bara en vecka och några dagar kvar av sommarjobbet och sen får jag betalt på slutet av månaden tror jag det var, har inte bestämt vad jag ska göra med pengarna än men det blir säkert bra!
 
Och har ni sett att man kan filma på instagram? Tycker faktiskt det är superkul! Fast ganska synd om Vine för folk kommer inte använda det lika mycket.. Men iallafall, det är midsommar imorgon och jag har inget planerat! woo, nje men skriver mer sen.. känner att jag bara skriver på massa ointressant..
Måste verkligen ta nya bilder lol 

Grymt bra

 

Skolavslutning 13

 
Bilder från frugans blogg! Klicka här för mer info puss

Prom 2013

Hehe, har bloggat superdåligt, jag vet! Det var iallafall bal för några dagar sen & här kommer några bilder!
fulaste bilden ever... men det var den bästa så den får duga!
 

Frankie

 

Appreciation post

Kände mig bara tvungen att lägga upp detta på bloggen heh..
Nej men helt seriöst detta är super adorable ok vet inte hur många gånger jag har kollat på detta :(:( 
Och jag tror inte någon här vet liksom hur mycket jag verkligen gillar dessa fem män, liksom jag bloggar aldrig om dem för jag tycker det är super p12 men ville bara göra ett harry styles appreciation inlägg. Thank you for being born you precious human being <3

Sorry

Har bloggat jättedåligt jag veet! 
Idag åkte jag iallafall till stna och åt frukost på starbucks och köpte lite grejer till balen & andra grejs! Nu är det bara några dagar kvar till balen & skolavslutningen och jag längtar verkligen jättemycket! Har liksom gått i samma skola i typ 10 år och det kommer verkligen kännas jättekonstigt att gå någon annanstans, inte för det är en dålig sak haha längtar verkligen jättemycket till gymnasiet! (kommer säkert ångra att jag skrev det sen när jag går på gymnasiet hah). 
 
Ah, jag vet inte varför jag bloggar halv tre ingen läser detta säkert ändå, men ville bara uppdatera litee.
Puss
super fin&passande bild jag vet

Ilysm


Skal

Har sett dessa skal på massa olika bloggar och tycker verkligen dem är superefina! Finns att köpa här.


 


 

Beställt!

Har beställt balklänningen nuu! Lite sent hehe.. men har inte haft så mycket tid.. och det gör egentligen inte så mycket för den är superfin! Tänker inte lägga ut den på bloggen just nu så ni får se den på balen istället! Och om en vecka eller så kommer jag lägga ut bilder på mitt nya rum eftersom det inte är helt klart än! 

Sweet Sixteen

Igår firade jag somsagt min Sweet Sixteen med mina amigos och det var jättekul! Är ganska trött nu eftersom jag inte sov så mycket igår..
Här får ni alla fall en bildbomb från igåår!

my bday