One Way Or Another

 
 
Detta måste vara den bästa videon de har gjort hittills, jag kan inte andas. Jag gråter blod. Varför är dem så bra omg jag kan inte leva på denna planet längre oh dear lord jag dör

Sportlov

Hej bloggen! Nu är klockan kvart i fyra, oops. Nej men det är sportlov och jag har inget planerat cause i'm a nolifer! Men iallafall, igår hade jag & klassen disco för 4-5:orna! Riktigt lyckat om jag får säga det själv. Kan kanske visa bilder senare! Igår hade vi även nationellt prov i Svenska, skrivdelen. Man fick ta med sig mat osv. och medans alla tog med sig berg av mat tog jag med mig redbull & vatten. Något jag ångrade när jag sedan blev ganska hungrig men det blev chill ändå. Jag var helt snuvig osv. också så det var ju bra..
 
Men det gick ganska bra på nationellla ändå, jag valde att skriva om novellen. Jag skrev 5 sidor och tyckte det gick bra osv. Sen kom jag på att jag inte skrev ett enda ord om utseende och identitet. Hej F typ. Nej men jag tänkte inte ens på det då och jag tror faktiskt inte jag var den enda.. åh herre vad dåligt jag kommer få. Kommer sänka mig i Svenska.. inte bara i Svenska.. i alla ämnen typ.. åh mitt liv är så svårt.
 
Nej men nu ska jag faktiskt försöka sova lite. Ses senare guys.
Bild från International Nutella Day ;)