Gymnasiet..

...det är något jag tänker väldigt mycket på nu veckan innan skolstarten.
Det känns så konstigt, jag har gått i samma skola i 10 år, t i o  år, så jag har vant mig vid allt, lärarna, maten, korridorerna, skåpen, klassrummen och framförallt människorna. När jag slutade nian kändes det inte på riktigt, det kändes som jag skulle komma tillbaka efter tre månader, även fast jag visste att jag inte skulle det. 
 
Att börja på nytt kommer kännas sjukt konstigt, fast jag klagar inte, det kommer kännas otroligt skönt också att slippa gamla skolan. Men det kommer vara sjukt nervöst också, det enda jag tänker på är vilka jag kommer hamna med, om jag kommer gilla dem, om dem kommer gilla mig? Tänk om dem inte gillar mig? Kommer jag vara helt ensam i tre års tid? Jag har ganska höga förväntningar för att alla säger att gymnasiet är de tre bästa åren i deras liv osv, men jag försöker att inte ha det, jag menar tänk om det inte blir så för mig?
 
Det jag tänker mest på är första skoldagen. Då kommer det vara otroligt nervöst. Vad ska man ha på sig? Man ska ju inte försöka för mycket men ändå inte försöka för lite, även fast ingen säkert bryr sig om vad man har på sig för dem går runt och tänker likadant. 
 
Jag kom in på ett gymnasie som ligger 40 minuter härifrån. Skolan jag gick på innan låg 3 minuter ifrån mig och ändå kom jag en halvtimme försent vissa dagar. Jag vet att man måste satsa extra mycket gymnasiet fast jag är rädd att det inte kommer bli så alls.
 
Och jag måste erkänna att jag aldrig har varit så nervös för något i hela mitt liv som jag är för detta. Jag hoppas verkligen att det kommer bli så bra som alla säger annars vet jag inte vad som händer.. 
 
/Kände verkligen att jag behövde skriva detta så därför får ni ta del av mina superkloka tankar lol/

Sofia säger:

Känner likadant verkligen!!! Vilket gymnasium blev det till slut då?:D

Svar: Det blev polhem :)
-

2013-08-15 | 20:07:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback