Besatt

 Älskar Daft Punk så innerligt! Mina barn

This Is Us

Anonym Om: I'm alive, promise
Vad är this is us? :)
 
One Directions dokumentärfilm som har premiär i Sverige imorgon, är verkligen superexalterad! Har längtat i ett halvår nu och nu äntligen så får jag se den!

I'm alive, promise

Har inte bloggat på ganska länge nu, jag vet! Men har inte haft så jättemycket att blogga om. Idag slutade vi 11:30 så det var chill, och på onsdag är det äntligen dags för This Is Us! Har längtat såå länge! 
Ska fortsätta kolla på VMAs nu, puss

The first few days

Började somsagt gymnasiet igår och det var sjukt nervöst! Jag känner ju ingen i klassen så jag vet inte riktigt vad jag tycker om allt än men jag hoppas verkligen att det går bra!
Imorgon är iallafall första riktiga skoldagen och jag vill verkligen att det ska gå bra. Orkar verkligen inte gå upp klockan 6 men får bara vänja mig vid det!
 
 
 

dont drop that dthun thin thun

//mange

Baby blue

Fixade min mobil igår och tyckte verkligen att den blev superbra & färgen var jättefin!

New

Nytt linne jag köpte häromdan, gillar det supermycket!

Q/A

 
Sofia om Gymnasiet..:
Känner likadant verkligen!!! Vilket gymnasium blev det till slut då?:D
Svar: Det blev Polhem! :)
 
Anonym om Två nya:
vart har du köpt dem??
Svar: Shortsen är ifrån Zara & tunikan ifrån Design Only!
 

back to school bags

 
back to school bags
 
 

Vanity

Ååh äntligen! Har velat ha en ny vanity superlänge nu och fick jag en äntligen! Och ja, det är kartong ↑ där, men jag behövde något som separerade sminket & smyckerna annars skulle det bli kaoos! Ska säkert köpa små lådor eller något om ett tag men jag har kartongen där så längeee! puss

Hjälp!?

Jag behöver hjälp! Haha, nej men jag behöver Tv-serie tips, jag har kollat på nästan alla tvserier i världen och behöver tips om nya, jag har redan sett hela Friends, Desperate Housewives, 90210 (gamla och nya), Ugly Betty, Teen Wolf, Vampire Diaries, Hollywood Heights, SATC, OC, Gossip Girl, The Carrie diaries, Alla keeping up with the kardashians serier och Pretty Little Liars. Och sen har jag sett typ lite av 2 and a half men och How i met your mother och dem fast är det inga jag vill följa och så för dem kommer på tv hela tiden ändååå! Så om ni har tips om några andra får ni gärna skriva de :))  puss
 
(passande bild jag vet)

Nytt från Malmö

 
/inte världens bästa bilder men de får duga/
/vet att den ser smutsig ut på något sätt fast det är bara ljuset/
/köpte en i svart också men fick ingen bra bild på den/

First day back

Lite back to school suggestions, vet själv inte vad jag ska ha på mig än men det blir säkert något liknande.

Gymnasiet..

...det är något jag tänker väldigt mycket på nu veckan innan skolstarten.
Det känns så konstigt, jag har gått i samma skola i 10 år, t i o  år, så jag har vant mig vid allt, lärarna, maten, korridorerna, skåpen, klassrummen och framförallt människorna. När jag slutade nian kändes det inte på riktigt, det kändes som jag skulle komma tillbaka efter tre månader, även fast jag visste att jag inte skulle det. 
 
Att börja på nytt kommer kännas sjukt konstigt, fast jag klagar inte, det kommer kännas otroligt skönt också att slippa gamla skolan. Men det kommer vara sjukt nervöst också, det enda jag tänker på är vilka jag kommer hamna med, om jag kommer gilla dem, om dem kommer gilla mig? Tänk om dem inte gillar mig? Kommer jag vara helt ensam i tre års tid? Jag har ganska höga förväntningar för att alla säger att gymnasiet är de tre bästa åren i deras liv osv, men jag försöker att inte ha det, jag menar tänk om det inte blir så för mig?
 
Det jag tänker mest på är första skoldagen. Då kommer det vara otroligt nervöst. Vad ska man ha på sig? Man ska ju inte försöka för mycket men ändå inte försöka för lite, även fast ingen säkert bryr sig om vad man har på sig för dem går runt och tänker likadant. 
 
Jag kom in på ett gymnasie som ligger 40 minuter härifrån. Skolan jag gick på innan låg 3 minuter ifrån mig och ändå kom jag en halvtimme försent vissa dagar. Jag vet att man måste satsa extra mycket gymnasiet fast jag är rädd att det inte kommer bli så alls.
 
Och jag måste erkänna att jag aldrig har varit så nervös för något i hela mitt liv som jag är för detta. Jag hoppas verkligen att det kommer bli så bra som alla säger annars vet jag inte vad som händer.. 
 
/Kände verkligen att jag behövde skriva detta så därför får ni ta del av mina superkloka tankar lol/

Två nya

 

Shopping från Turkiet // Del 2

 
 //köpte lite mer också får se om jag lägger ut det senare//

Q/A

Anonym
vart köpte du ljusslingorna?!?!?!?!?
 
Ingen aning vart just dessa är ifrån men vet att det finns att köpa på Clas Ohlson och Rusta :)

Två nya

 
 
 

Casual

 

Design

Har fixat ny design, igen! Tycker den blev tusen gånger bättre än den förra iallafall!
Vad tycks?
 
 

Room

Jag fixade om mitt rum för några månader sedan men har inte haft chansen att visa de än! Jag är inte helt klar än så nu får ni bara bilder på sängen, bilder på resten får ni sedan när det är klart!
 
FÖRE//
 
EFTER//
 

Malmö

Här kommer lite blandade bilder från Malmö! 
 

 
jag lever livet hihi
 

Shopping från Turkiet // Del 1

 

En dag i Malmö

 

 


Glitter converse

Fixade ett par nya glitterconverse häromdagen. Har inte så många bilder på dem men här kommer en från min insta!
 

Bodrum, Turkiet 2013

 
Lite blandade bilder från Turkiet!

Ny design

Ny design! Inte den bästa, men den duger tills jag fixar en ny.