Marc Cherry, you're a genius

Har kollat om på Desperate Housewives i typ en månad nu! Jag har följt Desperate sen jag var sju år men jag hade inte sett allting från början så jag bestämde mig för att kolla om på hela serien, och idag såg jag sista avsnittet och det var så himla sorgligt. Helt seriöst, nästan inga filmer eller serier får mig att skratta och gråta så mycket som DH. Varje avsnitt är typ som en mini-film för varje avsnitt är så himla bra gjort. Jag kommer ihåg när jag fick reda på att säsong åtta var sista avsnittet, jag fick typ dampanfall och kunde seriöst inte leva längre.. jag fick damputbrott på min blogg och på TV5's hemsida hahh. Okej nu tycker ni säkert jag överreagerar men jag måste få uttrycka mina känslor annars kommer jag spy. Medans andra gråter för jb gråter jag för DH ok leave me alone DH är min man<3
 
 
 

amanda säger:

sv: jamen visst är den! :D

2013-04-24 | 14:44:07
Bloggadress: http://amandanordqvist.blogg.se
angelica säger:

Sv: Det är bara kul att du kommentera och det gör inget om du skriver en "uppsats"! Hoppas du fortsätta kika in på min blogg!

jaaa jag vet hur det känns! jag är verkligen sjuukt tacksam för att jag fick se de i london och du kommer älska konserten, den är gryyyyyyyyym!! Jag är med i några tävlingar så jag hoppas hoppas hoppppas jag lyckas vinna så jag får se dom igne haha men det lär väl inte hända!

2013-04-24 | 19:02:34
Bloggadress: http://angelicabengtsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback