September 2012

Här kommer lite datum i September och vad jag gjorde under those datumz! Enjoy!
 
1-10 September
Här har vi lite blandade bilder! Den 1 september åkte jag till staden för att shoppa nya kläder till Skolstarten, och på bilden ser vi en supergod frukost som jag bearbetade den dagen! Den andra bilden är ifrån 7 september då One Direction vann 3 VMAS, var uppe till 4 på en skolkväll (badass i know) endast för att se dem vinna. Totally worth it! Sen har vi två bilder i från 9 september. Den första bilden är på min vackra nitade converse som jag blev klar med då! Puh, den var så jädra jobbig att hålla på med. Och sen har vi en bild på mig och Cynthia när vi satt i X-Factor publiken i februari! Famous orroz, we know, we know. Sedan har vi en bild på den 10 september då man kunde pre-ordera One Directions nya album (i think) och i was so excited att höra alla låtar!
 
12 september
  
Sen har vi några vackra bilder ifrån skolan då tiderna var goda och man inte behövde oroa sig för läxor eller prov för man fick icke några. Första bilden var ifrån vårat vackra (host) uppehållsrum. Och andra bilden är på min & Cynthias sko på musiken, Ezelskor woopwoop. Sen har vi en väldigt smickrande bild på våran kära Hanna Loiz! Isn't she lovely? Sen har vi en bild på Centhimental och en bild på my bjootiful braceletz!
 
15-25 September
    
Här har vi lite Action i bilderna iallafall! (haha) Nej men första bilden är ifrån Spexfotot där vi försöker vara finurliga när vi egentligen inte är det alls. Sedan har vi här en vacker bild på mig och Clara Henry när hon skulle spela in hennes vlogg. Sen har vi en väldigt väldigt speciell bild på mig. Det är ifrån den 25 september då jag fick reda på världens bästa nyheter. Att One Direction skulle komma till Sverige, jag började gråta och ringde till Hanna på en gång (ja jag är p12 directioner leave me alone) Sedan är följande 2 bilder också 1D relaterade, bilden på mig och Centhimental är då vi gick på en 1D fanträff, väldigt underhållande var det faktiskt :) Även om vi var de äldsta där..... Sen har vi en vacker bild på Zen&Harold från LWWY musikvideon, videon läcktes den 20 september och jag kollade på den läckta videon på direkten och det var första gången jag hörde och såg videon till LWWY, kan ni förstå mina feels?