Oktober 2012

1-10 Oktober
   
Vi hade det underhållande i skolan! Inte för att så mycket hände... förutom att vi fick åka till Postkodsmiljonären och träffa Rickard Sjöberg. Omg that's so cool. JK nej det är det inte. Men vi var med i Tv-rutan nästan all the time. The camera lovez us<3 But then again, who doesn't ♥ ?
 
10-14 Oktober
Inte mycke bilder här nej.. Men här var perioden då jag blev besatt av X Factor och en viss människa som tävlar. As you may see. Nej men det var jag faktiskt från början. Stolt. Och sen har vi en fin bild på världens finwejriofhr. Jag kan inte ens skämta om att min klass är fin, så mycket gillar *host* jag min klass ♥ Can't you feel the love?
 
15-28 Oktober
Men här var ändå där det hände mest exciting stuff. Den 15 oktober släpptes biljetterna till X Factor finalen där One Direction skulle medverka. Jag, Hanna & Cynthia skippade några lektioner den dagen för att vakna klockan 5 och åka till Avenyn där vi trodde de sålde biljetter till uppträdandet. Gjorde dem det? Nej. Så vi fick sitta med våra datorer tills klockan slog nio för att köpa biljetterna. Klockan slog nio och fick vi biljetter? Nej. Det var absolutely terrible. Det var verkligen hemskt att inte få biljetter och hela livet var typ förstört för mig. Vi fick biljetter till Genrepet dock (även om de inte skulle vara med då) men vi trodde ju att vi skulle se dem ändå för vi trodde de skulle komma ut och hälsa på fansen i alla fall. Den veckan var det höstlov, och det höstlovet spenderade jag med att göra en sak; vara med i One Direction tävlingar. Jag var med i VARTENDA tävling jag såg. Jag ringde till NRJ 66 gånger, jag ringde till X-Factor 26 gånger för att vinna där med, jag smsade till 118800 för att jag ville att dem skulle hjälpa mig skriva ett e-mail till Aftonbladet där man kunde vinna en träff med 1D. Och sen var jag med i ytterligare en tävling, där man kunde åka till New York & träffa dem. Jag satt instägnd i tre dagar och gjorde gubbar av kartonger för att få en bra bild och vara med i tävlingen. Min telefonräkning blev 1600kr den månaden (vann ingen av X-factor tävlingarna) och jag vann inte NY-tävlingen heller även om min bild var mycket bättre än de som gick vidare. Man kan säga att det var den värsta veckan i mitt liv.