November 2012

1-3 November
Här har vi några fina bilder som jag vill spy när jag ser. Spy. Som jag skrev innan, i Oktober, att vi hade beställt biljetter till genrepet och vi skulle åka dit den 2 November hade vi tänkt oss. Men innan det ska något annat hända. Vadå? Jo, One Direction bestämmer sig för att berätta att dem har en konsert i Sverige den 8 maj och att biljetterna släpps den 2 november klockan 9 på morgonen. Jag fick självklart panik för vi skulle åka till Stockholm den dagen och jag visste inte vad vi skulle göra. Men till slut bestämde vi för oss att sova utanför Avenyn i Gbg och sen åka till Stockholm efter det. Så vi packade våra väskor och åkte till Avenyn klockan sju och vi var där klockan åtta tror jag. Då började världens längsta kväll kändes det som... det kom fram tusen pers som frågade varför det hade samlats en flock med tjejer här, en massa fulla män,tanter osv. kom fram och ville vara kul typ.
 
Vi gick in till Mc minst tusen gånger för vi frös sönder och sen somnade vi ca 1 timma den kvällen. Vi kan spola fram till klockan 8 den morgonen, då var det minst 50 pers utanför Avenyn som stod i en kö, vi stod 9:a i ledet för vi hade ju väntat i 13 timmar.Den som stod först hade väntat i 24 timmar (!!) (I Stockholm var det någon som väntade i 3 dagar, men ändå). Men iallafall, sen slog klockan nio och vi var så nervösa, så fick den första biljetten och då hände det man fruktar  mest typ, hela sidan kraschade. Jag fick panik och vi stod där i minst 10 minuter. Sedan var det våran tur och vi fick platser längst bak, och då menar jag verkligen längst bak. Jag hade helst seriöst förväntat mig platser längst fram..... Iallafall, efter det bar det av till Stockholm för att gå på Genrepet och förhoppningsvis se One Direction. Vi kom fram till Stockholm och vi stod utanför Annexet i några timmar tills det var dags att gå in till Genrepet. Jag höll nästan på att somna så tråkigt var det, sen gick vi ut och stog där i några timmar till och sen slog klockan 20:00 och det var dags för deras framträdande. Det stod en massa fans utanför Annexet och när dem började sjunga LWWY sprang alla till andra sidan Annexet och tryckte in sina öron i några stora dörrar, och där hörde man de sjunga jättetydligt. (Så man kan säga att jag har hört dem live.....typ)
 
Sen stog vi bara där ute och frös och väntade tills det var slut, tills klockan slog 23:30. Såg vi dem? Nej. Vi visste inte ens när de gick. Senare fick vi reda på att de hade åkt klockan 21:00 för att åka till Paris, och WMYB var inspelat från innan. Jag blev så jädra sur och sen fick vi bara gå tillbaka till hotellet. Dem hade tydligen gömt sig från fansen för våran egen säkerhet. Fattar inte vilken säkerhet.. det var inte ens mycket fans utanför Annexet. Och dagen efter gick vi till Hollister och köpte lite grejer där, sen åkte vi tillbaka till GBG. Kul resa. Verkligen.
 
9 - 16 November
 
Den 9 november kom 1D's nya platta ut och jag hade självklart orderat den, så amazaynlingly bro! Sedan har vi en vacker bild på Emelie när vi sitter på Pizza Hut och äter lite godheter! Sen har vi en bild på mig när jag var på nyöppnade Media Markt som ligger 100 meter ifrån min bostad! Very appropiate actually! Nästa bild är en bild på mig och Emelie när vi sitter på biosalongen på premiären av Breaking Dawn part 2! Den var soo good! Alla Twilight freak (Inkl. Emeli) började ju gråta ofcårz. Den var faktiskt pretty sad. Och sista bilden är en väldigt fin bild på Hanna när hon håller i en skål med popcornkola i hennes vackra land!
 
18 - 26 November
 
De första två bilderna är på när jag var på Prao med Centhimental hos hennes padre! Den första bilden är när vi är på väg hem och jag fryser som ferg eftersom vi var mitt ute i ingenstans, och andra bilden var på vackra cupcakes vi gjorde på praon! Väldigt fint. Sedan har vi en fin bild på Emelie i Pizza Hut (igen) och efter Pizza Hut åkte vi till Lisse där vi spenderade resten av dagen! Mysig månad! Verkligen.