Homemade Macaroons

 
Tredje gången jag gör Macaroons, och denna gången blev de faktiskt lyckade! (Third time's a charm ;) Thank God... De var riktigt goda och faktiskt godare än riktiga macaroons! Om någon undrar så var detta Hallonmacaroons och om ni är intresserade efter the recipe kan ni ju bara feel free 2 ask!

Tacos


Hi Everybodej! Idag vaknade jag pretty late och latade mig framför trackmania i några timmar! Sen ringde jag Emelie och vi tog våra rövar i handen och gick till ICA och köpte lite tillbehör till Tacos! Sen började the Tacos cooking! Det blev väldigt yummy men nu är jag så mätt så jag känner mig som en boll......
 
Nyår imon ! *excited* Kommer ett inlägg med nyårslöften sen också ;) Nej men nu ska jag göra some more inlägg 4 u guyzz! Got 2 go now!

Ba en lista

VEM
Vem är i rummet med dig:  Jag
Vem önskar du var med nu: Who do u think
Vem fick du senast sms av: Hanz..
Vem av dina släktingar står du närmast: Mi cousins
Vem ringde du senast: Centh..
Vem saknar du: Nobodej
 
VAD
Vad åt du senast: Spaghettii
Vad hör du just nu: Shiver - Coldplay
Vad har du på fötterna: Nakna strumpor
Vad för sjukdom hade du senast: Halsfluss.. tiep
Vad stod det i ditt senaste mottagna sms: vgd? (Jagvetjagvet)
Vad ska man göra för att imponera på dig: Vara 1D
Vad brukar du göra när du får tråkigt: Beverly Hills 90210, random videos på YT
Gjorde du vid den här tiden för två år sedan: ''Duschade precis, skööönt. Ska sova tidigt ikväll så när jag vaknar är det jul ! Ska kolla på TV och försöka sova. Kommer ju gå braa (y) ''
 
VAR
Vart går din drömresa: ORANGE COUNTY NEWPOOOORT :'(
Var är din mobil: next 2 me
Var har du köpt tröjan du har på dig: Juicy Couture Londåån
Var handlar du mest: Ica....Hollister...
Var är din mamma just nu: Sover 
 
HAR
Har du några piercingar: Ears
Har du provat droger: Nej
Har du piercat dig själv någon gång: Nej
Har du kysst ett ex efter att ni gjort slut: Nej
Har du något stort ärr: Nej
Har du blivit jagad av polisen: Nej
Har du varit kär på riktigt: Nej
Har du allt du önskar dig: Nej, but i'm still thankful
 
HUR
Hur är du i skolan: I'm doing my best..
Hur ser du ut: Like a human
Hur svarar du i telefonen: hallå
Hur ser folk dig tror du: Jobbig
Hur var du som person för två år sedan: Jobbigare, omognare.. aa du förstår
Hur var du som person för ett år sedan: Typ.. lite mognare än för två år sen
 
ÄR
Är du nöjd med ditt utseende: Nej
Är du singel: Ja
Är du beroende av nikotin: nej
Är du kort: Ja
Är du snygg: Ja
Är du åksjuk: Nej
Är du helsvensk: Nej
Är du allergisk mot något: Nej
Är du bra i skolan: Nej
 
SKULLE
Skulle du vilja vara känd; visst, bara om jag var orrkänd
Skulle du kunna vara ihop med en kriminell: nej
Skulle du kunna vara ihop med en som ryktas vara player:  Beror på om ryktenerna är sanna
Skulle du vilja tatuera dig: nej, känns som smuts man inte kan tvätta bort
Skulle du kunna pierca dig någonstans: nej
Skulle du kunna adoptera: NEJ
Skulle du kunna kyssa någon du vet har pojk/flickvän: Nej 
Skulle du kunna vara med i en dokusåpa: Ja
Skulle du kunna donera bort ett organ: Nej  
Skulle du vilja har ett förhållande nu: Nej det skulle jag inte.. 
Skulle du kunna amputera bort en kroppsdel för en miljon kronor: Beror på kroppsdel

Dagen före doppardan

Tjenare sjöpinglor! Nu sitter jag i rummet exalterad för det är jul imorgon. Woop woop. Har ätit för mycket också så jag känner mig som en ballonglåda. That made no sense btw. Har köpt alla julklappar iallafall! Feels so greaaat! Första gången jag är ute i tid tiep :PpPPppP Ne jag skoja jag är alltid ute i tid. Har typ gett upp bloggen (sadface) Men den tog upp för mycket av mitt liv.. och så hade jag inga läsare heller..typ. Men vad jag gillar med att ha blogg är ju att jag kan likzom komma tillbaka och läsa vad jag gjorde in the old days. That's just grejt.
 
Another thing that i would lajk to sej, är att idag vann jag ett presentkort på Vans för jag är för fattig att betala själv<3 Nej skoja men har vunnit presentkort på Vans, Face, Zara, Design Only & Raglady nu, woop woop who's the man?! Och tiep halva på MQ, Beyond Retro, Topshop (?) Ok, inte jag då men ppl i know! Imon är det the grand finale! Presentkort på 5 laxar på Arkaden, den vill man trycka tassarna i! Tvivlar på att vi kommer vinna men ju can always have faith, right?
 
Hmm.. what more to say? Ska jag säga what's going on in my life right now? The future me kan gärna komma tillbaka och läsa detta om hon vill.. alltså. Jag är in the moment totally obsessed med fem homosexuella män, de tar över mitt liv långsamt. Satt i 13 timmar utanför Avenyn för att få biljetter till deras tour och fick platser längst bak, och då menar jag längst bak, det finns inte längre bak än där vi sitter. That's pretty sad. Just det, dagen efter det åkte vi till Stockholm för att få en glimt av våra 'favvo' boyz, fick vi det? Nope. Varför? Jo för dem ska ta hemliga utgångar. :):):):) Såklart. Här får ni en massa Instabilder btw, enjoy!
 
 
 
 

December 2012

1 December
Första december var en väldigt underhållande dag för mi! Först gick jag upp veri earli in the morning för att hopefully vinna Arkaden tävlingen! Men sedan såg jag att den öppnades 13:00 och jag var där 10:00, just my luck.. Men iallafall när jag var påväg till stan så såg jag Manda och Freja på spårvagnen, jag ba, dafuq gör Manda här, borde hon inte vara i Malmö eller något? Så såg jag att det var ett X-Factor event i stan när jag gick dit later. Och första bilden är en väldigt charmig bild på Oskar! Sen har vi en bild på mitt vackra skal som jag fick 4 free i Nordstan! Och sedan har vi en bild från FB där Arkaden skriver att jag är the Lucky winner! woop woop! Sedan kommer här en charmig bild på Cynthia&Emelie när vi sitter på Max och chillar!
 
2-13 December
Nu vet jag inte vart alla bilder ifrån den 3-12 december har försvunnit men det hände inte något speciellt där ändå! Första bilden är en vinst på Design Only som jag vann den 2 december! Stolt. Sedan har vi en bild på mig den tredje december tror jag att det var, när jag ligger och har det roligt med 1D's skiva. Tredje bilden är 12/12/12 kl 12:12, cool huh? Och sista bilden är en bild på mig och ett paket från Raggan för jag vann ett presenkort därifrån med. Am i lucky or am i lucky?
 
20-22 December
Sedan har vi vackra bilder på Hanna & Emelie när vi lagade smaskig middag för oss själva becaz we're fat! Och sedan har vi en bild på en vacker kamera i need 4 x-mas! Yay. It's perf! And i really need it! woopwoopiii! Sedan har vi en bild på Isak här när han performade på NK med Awa, Freja & NJOY. It was fun and all! Ser ni hur nära jag var eller? Woop woop! Not that anyone cares, but still. Sen har vi en bild på Emelies vackra bakelser som hon ville vara givmildig och ge till mig! Very nice of her!