summer 12'


Augusti 2012

 
Jag fick värsta bloggsuget nu, och jag märkte att jag inte har bloggat på typ tre-fyra månader. Pretty long time huh? Tänkte ba fill you in om vad som har hänt in the last decade typ! Vi börjar med Augusti då. Fasten your seatbealt fokes, i'm about to take you on a journey back in time.....
 
10 Augusti
 
Jättecharmiga bilder på oss!  Iallafall, detta var under sommarlovet då jag, Hanna, Emelie & Cynthia hade en väldigt underhållande dag i Liseberg! Två dagar innan det var vi på Alice Cooper, vi kom försent och det var tråkigt som filbunkar:), och så missade vi Poison som toppen på körsbärsgräddet! Vi skulle även vara ensamma hemma den kvällen, så kom pappa och förstörde allt. Man ba tack:) Det värmer i kroppen:) Just det, så kommer jag ihåg att vi kollade vi på en skräckfilm ''The Girl Next Door'' Skulle tydligen vara hemsk och äcklig som filbunkar, men det var den icke. Kolla gärna om ni vill. :) Mysig
 
15 Augusti
 
Här är några jättevackra blandade bilder från den 15 Augusti! Den här dagen kom min kära Madre hem ifrån Paris! Hon hade med sig Macaroons från Ladurée och jag freaka ut och instagramma skiten ur dem! Sedan har vi två vackra bilder på mitt homosexuella skal som jag fick 4 free i staden! Totally in love with it! Sedan tog mamma med sig tre koppar ifrån Starbucks till mig eftersom jag samlar på dem (as you see). Jag har hittills Kalifornien, Frankrike, London, Stockholm, Kreta, Paris och Hamburg! Sen har vi en bild på en Välkommen hem tårta som jag och Hanna gjorde, den såg jädrigt disgusting ut i början, men sen smälte vi ba lite chocklad och hällde över så blev det perfa!
 
 
18 Augusti
Detta var en väldigt händelserik dag även om jag knappt har några bilder från dagen. På morgonen åkte jag och Hanna till trädgårdsföreningen för att vara med i en 1D Flashmob, den första bilden är typ den enda bilden jag har ifrån flashmoben. Det var väldigt underhållande iallafall, men efter flashmoben blev det så jädra varmt så jag och Hanna bestämde oss för att åka till Delsjön, och när vi hade packat och var där så började det regna (Just our luck) Men jag bestämde mig för att bada ändå! (Med kläder) Och senare på kvällen åkte vi till Valhalla då det var något bikinidisco. Oh my god, i regret it so much. Det var bara en massa orroz och horny killar som ville.. a ni vet. Det var SÅÅ inte min och Hannas cup of tea. Så ska jag tappa min nyckel in the bottom of the simhallswater också. Fun.
 
21-24 Augusti
De här dagarna var en riktig blast! Vi började skolan den 22 Augusti (woho) Och out of nowhere så bestämde jag och Cynthia oss för att börja träna! Eller jo out of somewhere var de väl.. Jag var inne på någon inspirations insta och såg massa träningsbilder så bestämde jag mig för att börja träna. Så jag och Cynthia började dansa Zumba och springa runt Björnplan. Och vi skulle icke äta något onyttigt! Åh så duktiga vi kände oss! Hur länge höll det tro? 1 vecka......... Åh. Vad. Bra. Nej, men jag gick faktiskt ner 3 kg, inte för det gör någon skillnad men det är väl fortfarande bro!