Skolavslutning

Idag var det skolavslutning! Jag vaknade ungefär kl 7 och fixade mig tills klockan var halv 10, då skulle jag och Hanna till skolan men vi kom typ 5 minuter försent hähä. Och jag bytte presenter med Hanna för ingen annan hade med sig, och så fick jag gå runt med värsta stora paketet till Emelie och sånt. Och jag var nästan den enda som hade på mig en klänning, pinsamt.. men ska sluta babbla om det nu !

Efter skolavslutningen gick jag och Hanna hem till henne och ringde Cintia för vi trodde hon skulle komma men det gjorde hon inte, sen så gick vi hem till mig och jag somna i typ tre timmar, sen gick jag upp och jag och Hanna väntade på Cintia, och så hörde vi någon som ringde på dörren och jag sprang och öppnade och Cintia var där och jag & Hanna skrek ihjäl oss, och efter det gick vi till Rancho och åt Pizza och berättade vad som hade hänt och så.

Efter det så gick vi hem till Cintia och såg hennes nya rum som är jättefint, och sen åkte jag och Cintia till Allum och luffa runt där i en timma typ ;D Sen åkte vi tillbaka och jag var hos Cintia och spelade Track Mania och sminkade mig som en idiot och sen ungefär klockan halv tio så gick jag hem och nu sitter jag här, men ska äta nu, ciaoooooooo


Bild på ringen jag hade idag :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback