#pnollning13

Väldigt händelserik dag idag! Är verkligen sjukt trött just nu..
(Jag går ju på Polhem och där har vi en nollningsvecka där alla ettor ska bli typ ''nollade'' och om ni inte vet vad det är så får ni söka upp det för jag orkar inte förklara lol) Dagen började iallafall med att jag skulle upp klockan 05:30 för alla nollor skulle ha morgongympa, ingen bra start på dagen! Jag låg på asfalten med typ tre pers som låg på mig och massa hällde vatten på oss och sen började det regna! Superkul! 
 
Sen hade vi några lektioner och efter det slutade vi, eller jag slutade inte då, nejnej, för jag ska ha en håltimma i två timmar och sen ha språk på schillerska, vilket måste varit den tråkigaste lektionen jag har varit på i mitt liv :)) Efter det åkte jag iallafall hem och började 'packa', för vi skulle ha kuddkrig och vattenkrig i stan! Det var vekrligen hemskt haha, jag kom utklädd som en bebis lol ångrar det men yolo.
 
Först var det kuddkrig vid poseidon, och efter det gick vi till den andra fontänen i stan som jag inte vet vad den heter, och där skulle vi ha vattenkrig. Jag fick typ 10 hinkar vatten på mig typ och jag frös verkligen ihjäl och jag kunde inte ens byta om normalt sen för att mina händer var så kalla att jag typ tappade känseln. Ah, men det var min händelserika dag! Nu ska jag iallafall sova för jag är sjuukt trött! Sleep tight y'all
 
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback